lunes, 8 de abril de 2013

AJUT ECONÒMIC PER A LES SORTIDES




ADREÇADES A LES FAMÍLIES SÒCIES
L’AMPA de l’institut ILLA DE RODES ha transferit al centre l’import dels ajuts econòmics que es donen als alumnes socis de 4t d’ESO i 2n de BAT per als viatges de fi de curs, i els de 2n d’ESO per la sortida del crèdit de síntesi.








 

Aquest curs l’import aportat per l’AMPA ha estat de 75 €, que en el cas dels alumnes també socis durant el curs 2011-2012 de 4t d’ESO i 2n de BAT se’ls ha afegit 50 € que va aportar l’AMPA per a les sortides del curs passat.



L’AMPA de l’institut ILLA DE RODES aportarà 75 € a la despesa de la sortida de dos dies prevista pel 13 i 14 de juny, que faran els alumnes de 1r d’ESO al camp d’aventures i esport a la casa de colònies del Moli Nou de Calabuig.




ADREÇADES ALS DEPARTAMENTS DEL CENTRE

Els alumnes 3r d’ESO van participar durant els dies 6 i 7 de febrer a la cantata UAP! 13, que es va celebrar al Teatre Municipal de Girona i els de 2n d’ESO hi van assistir com a espectadors.
 

La nostra AMPA va col·laborar econòmicament amb el departament de MÚSICA en el pagament del cost del transport de tots els alumnes d’un autocar pel dia de l’assaig i de quatre pel dia de l’espectacle.





L'AMPA es farà també càrrec de les despeses de l’excursió que els alumnes de 4t d’ESO tenen previst de fer el dia 24 de maig a Cotlliure, consistents en el cost de la visita guiada.
I de la sortida prevista també pel dia 24 de maig a Empúries dels alumnes de 1r d’ESO, consistent en el desplaçament amb autocar, la visita i el taller que es durà a terme.
I de la sortida prevista pel dia 25 d’abril dels alumnes de 2n de BAT al Teatre de Girona, consistent en el desplaçament amb l’autocar i l’entrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario